DALAB klar med ännu en Max hamburger-restaurang

2018-03-22

Idag öppnar Max hamburgare sin senaste restaurang – den här gången vid Hötorget i Stockholm. För Instalcobolaget DALAB har det varit ännu ett lyckat bygge av en Maxrestaurang.

I den nya restaurangen vid Hötorget har DALAB installerat ventilation och VS åt JBM som är totalentreprenör åt Max Burgers AB.

DALAB har ett långt samarbete med Max och JBM och har varit med och byggt Max ibland annat Sundsvall, Hudiksvall, Märsta, Gävle, Mora, Häggvik samt Kungsträdgården och Hötorget i Stockholm city.

-Vid bygget på Hötorget har vi installerat men också varit med och utvecklat själva installationerna i samarbete med Max och då hittat kostnadseffektiva lösningar. I den här typen av projekt där byggtiden ofta är kort och ytan är liten så är planeringen väldigt avgörande och där ligger ett stort ansvar på projektledning och montörerna på plats, säger Henrik Ekgren, VD på DALAB.

Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja sedan 1968 med idag över hundra restauranger. Restaurangen vid Hötorget är Max 130:e.

-Vi är så klart väldigt stolta över DALAB:s samarbete med Max och JBM där de får återkommande förtroende att vara med och installera ventilation och VS i nya och befintliga restauranger, säger Johan Larsson, affärsområdesansvarig för Instalco Nord.

Foto: Max.